Turbuss Oslo

Skal du leie turbuss i Oslo? VIP transport er et av landets ledende transportselskaper innen kvalitet og komfort.

Kontakt oss

VIP Transport arrangerer turer etter dine behov, enten arrangementet er stort eller lite. I over 20 år har vi tilbudt turbuss i Oslo til våre kunder, og er i dag en av landets beste i vår bransje. 

Vi har biler og busser i følgende kategorier: 

 • Sedanbiler
 • Van/MPV
 • Minibusser

Sjåfører med godt humør

Sjåførstaben vår tar deg og selskapet ditt imot med godt humør! Hos oss kan du leie minibuss til store og små anledninger eller til korte og lange reiser. 

I tillegg til å ha lang erfaring, er våre sjåfører serviceinnstilte og blide. De er uniformerte og har underskrevet taushetserklæring som omhandler kunder, passasjerer og firmaet. 

Alle sjåførene snakker norsk og engelsk, samt har gjennomgått helsesjekk. Du er i gode hender ved å velge våre transportmidler for deg og ditt selskap.

Hva finner du i bussen?

Med våre moderne turbusser vil dere få en trygg og behagelig reise. Turbussene har blant annet dette utstyret: 

 • Regulerbare seter med sikkerhetsbelter
 • Mikrofon
 • Klimaanlegg
 • Kaffemaskin
 • Kjøleskap
 • Gratis WIFI
 • Toalett 
 • God bagasjeplass 

Overrask dine reisende med noen fristelser

VIP transport AS tilbyr store, eksklusive turbusser i Oslo når kunden ønsker det lille ekstra. Vi kan også overraske dine reisende med innbydende og delikate fristelser. 

Et lite utdrag fra vår meny er blant annet ferske baguetter, oppskjært frukt, spennende wraps, diverse drikke og mye mer. Vi bistår også med spesiallagde frokost- og lunsjmenyer. Leie av buss gjør du trygt og behagelig hos oss! 

Kvalitetstjenester innen transportbransjen

VIP Transport AS ble etablert i 1998 på bakgrunn av den økende etterspørselen etter pålitelig, trivelige og profesjonelle sjåfører, samt velutstyrte biler. 

Vi jobber alltid for å tilby våre kunder utmerket service gjennom våre erfarne sjåfører og diskrete kjøretøy med fokus på sikkerhet, kvalitet og klasse. 

Når du leier turbuss hos oss er du garantert en fullt vedlikeholdt buss, og dermed en trygg opplevelse på veien. Skulle noe skje noe med en turbuss har vi serviceavtaler som gjør at vi får raskt hjelp. 

Miljøhensyn 

Vi vet at mange i dag er opptatt av å ta miljøhensyn, spesielt når det kommer til fremkomstmidler. Våre biler og turbusser tilfreddstiller alle gjeldende miljøkrav, vi har valgt kjøretøy med et moderat utslipp og er svært opptatt av å kjøre miljøvennlig. 

Ikke kun turbuss og transport

VIP Transport tilbyr ikke kun turbuss, bil og annen transport, men også tilrettelagde sikkerhetsløsninger for eventer gjennom Pro Sec Proffesional Security AS som vi er stolte samarbeidspartnere av. 

Ser du etter en turbuss i Oslo? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og tilbud.

  Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google's Personvernerklæring og Brukervilkår gjelder.