Transport Gardermoen

Trenger du transport til eller fra Gardermoen? Hos VIP Transport får du transportløsninger med det lille ekstra til fornuftige priser.

Kontakt oss

VIP Transport tilbyr kvalitetstjenester innen transportbransjen, med profesjonelle sjåfører og velutstyrte kjøretøy. Velg oss neste gang du trenger transport til Gardermoen. 

Vi er et sikkert og miljøvennlig valg.

Fleksible transportmuligheter

Avhengig av hvor mange dere er i reisefølget, tilbyr vi 3 typer biler: Turbusser, minibusser og van. Alle biler er komfortable og moderne, og er utstyrt for å tilby deg og ditt reisefølge det lille ekstra ved behov. 

Turbuss: For større grupper 

Turbussene våre har 17 til 80 seter og passer de fleste større grupper. Videre er bussene utstyrt med sikkerhetsbelter, klimaanlegg, kaffemaskin, kjøleskap, toalett, god bagasjeplass og gratis WiFi på forespørsel.

Minibuss: For mellomstore grupper

Trenger du transport til Gardermoen for mellomstore grupper? Da er en av våre minibusser et perfekt valg. Bussene rommer opptil 23 seter, og er utstyrt med sikkerhetsbelter, klimaanlegg, DVD-spiller og WiFi på forespørsel. 

Van/MPV: For små grupper og ekstra sikkerhet

Ved siden av busstransport tilbyr vi Mercedes V-klasse med sjåfør. Bilene har plass til opptil 6 passasjerer, men passer best for 4-5 personer dersom dere har mye bagasje. For din komfort og sikkerhet er bilen utstyrt med mørke vinduer, skinnseter, regulerbare seterygger og gratis WiFi på forespørsel. 

Konkurransedyktige priser

Bestill transport til Gardermoen til fornuftige priser. Hos VIP Transport kan du reise på ditt foretrukne budsjett, men uansett prisklasse lover vi deg en trygg og behagelig tur. Våre sjåfører sikrer deg en reise fra A til B til avtalt tid. 

Du kan velge mellom 3 prisklasser:

  1. Økonomiklasse
  2. VIP-Klasse
  3. Styrket sikkerhet

Økonomiklassen er for deg som synes komfort og trygghet er det viktigste. Med VIP-klassen får du det lille ekstra innen diskresjon, service og kvalitet. Siste prisklasse, styrket sikkerhet, er for deg som ønsker ekstra sikkerhet og risikovurdering i forbindelse med din reise. 

Miljøvennlige reiser

En annen god grunn til å velge VIP Transport som ditt transportmiddel til Gardermoen er at vi er et miljøvennlig alternativ. 

Alle våre busser og biler tilfredsstiller alle de nyeste miljøkravene, og kjøretøyene er nøye utvalgt for redusere utslipp av helseskadelige partikler. Dette, i tillegg til redusert tomgangskjøring, skadeforebyggende arbeid og bruk av miljøvennlige renholdsartikler, er vårt bidrag til en mer miljøvennlig bilpark. 

Bestill transport i dag

VIP Transport er et naturlig valg for mange som trenger transport til Oslo Lufthavn. Vi kan skreddersy reisen etter dine behov – ingen ønsker er for små eller store. I tillegg til transport tilbyr vi også kombinerte reiser med sightseeing. Se alle våre tjenester her 

Ønsker du å bestille et av våre kjøretøy? Kontakt oss på telefon eller bestill enkelt på nett via vårt kontaktskjema. Send oss gjerne en melding dersom du har flere spørsmål knyttet til våre tjenester eller biler. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og tilbud.

    Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google's Personvernerklæring og Brukervilkår gjelder.