Om oss

Under finner du informasjon om vår virksomhet, administrasjon, samarbeidspartnere og priser. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ikke finner svar på dine spørsmål.

VIP Transport AS ble etablert i 1998 på bakgrunn av et økende behov for kvalitetstjenester innen transportbransjen.

Vi har alltid sett en økende etterspørsel etter pålitelige, profesjonelle sjåfører og velutstyrte kjøretøy. Vi arbeider for å tilby samtlige av våre kunder en utmerket service gjennom våre diskrete kjøretøy med fokus på sikkerhet, kvalitet og klasse – det lille ekstra for å gjøre din reise mer komfortabel.

VIP Transport er et av markedets ledende transportselskaper innen kvalitet, og har en ny, moderne og miljøvennlig bilpark. Vi tilbyr pålitelige sjåfører og velutstyrte busser etter kundens behov. Vi har biler og busser i følgende kategorier: Sedanbiler, van/MPV, minibusser, samt turbusser i økonomi- og VIP-segmentet.

Vår administrasjon har også lang erfaring innen persontransport, og vet hva som skal til for å tilrettelegge en vellykket transport, uansett størrelse på oppdrag. Vi behandler alle forespørsler med diskresjon og sørger for at riktig sjåfør med riktig bil møter kunden i tide.

Vår sjåførstab har lang erfaring fra yrket og tar hånd om våre passasjerer på best mulig måte. De er alle vant til oppdrag hvor diskresjon, service og sikkerhet er en selvfølge. VIP Transport AS gjennomfører interne kurs og fagdager for alle ansatte.

Alle våre sjåfører er uniformerte og har underskrevet taushetserklæring som omhandler kunder, passasjerer og firmaet.

Alle våre sjåfører er norsk- og engelsktalende, har plettfri vandel, og har gjennomgått helsesjekk.

Pro Sec Professional Security - Samarbeidspartner sikkerhet

VIP Transport AS samarbeider med Pro Sec Professional Security AS for å sørge for personlig tilrettelagte sikkerhetsløsninger for deg og dine gjester eller ansatte. Pro Sec har medarbeidere med lang erfaring innen sikkerhetsarbeid eller bakgrunn fra politiet, med solid kompetanse innen sikkerhet og risikovurdering. De kjenner de enkelte landsdeler, reiseruter og turistveier inngående gjennom lang yrkeserfaring, og de kan på en sikker måte veilede innenfor både sightseeing og rene transportoppdrag.

Miljø

Med biler og busser av nyere dato tilfredsstiller vi alle de seneste miljøkrav. Vi har i tillegg valgt kjøretøy som har et moderat utslipp av helseskadelige partikler. Med fokus på tomgangskjøring, reduksjon av dieselforbruk, skadeforebyggende arbeide, bruk av miljøvennlige renholdsartikler bidrar vi til et renere miljø.

Vedlikehold

Service og annet vedlikehold skjer på merkeverksteder. Dette sikrer at det kun blir benyttet originaldeler under vedlikehold.

Vi har også serviceavtaler som gjør at hjelpen aldri er langt unna om noe skulle skje.

VIP Transport AS har konkurransedyktige priser og betingelser. Hos oss reiser dere på første klasse med nytt og eksklusivt materiell til en fornuftig pris.

Vi kan tilby tre forskjellige produktklasser:

Økonomiklasse – Der komfortabel og trygg transport av passasjerene er det viktigste.
VIP-klasse – Diskresjon, kvalitet og service – som gjør det lille ekstra.
Styrket sikkerhet – For de som ønsker ekstra trygghet og risikovurdering for arrangementet.

Uansett produktklasse spiller vi på lag med din økonomiavdeling, og prisen du har fått oppgitt er den du skal betale. Det er nok en medvirkende årsak til at våre kunder kommer tilbake.

Betalingsmåte: Faktura, kontant, kredittkort eller VIPPS.

Vi aksepterer Bankaxept, Visa, Mastercard og Amex.

Loading...