Minibuss Oslo

VIP Transport tilbyr en rekke transportløsninger i Oslo og omegn, deriblant minibuss. Vi kjører deg fra A til B. 

Kontakt oss

VIP Transport har lang fartstid og er ledende innen transportbransjen. Vi tilbyr førsteklasses reiser til fornuftige priser. Hos oss kan du leie en buss tilpasset dine behov. 

Profesjonelle sjåfører

Vi setter din komfort og tilfredshet i høysetet, noe våre pålitelige og hyggelige sjåfører er et glimrende eksempel på. De vet å ta vare på passasjerene sine, og er vant til oppdrag hvor diskresjon, service og sikkerhet er en selvfølge. 

Alle sjåfører behersker både norsk og engelsk godt, har plettfri vandel og har gjennomgått alle nødvendige helsesjekker. De har videre underskrevet taushetserklæring i forbindelse med kunder, passasjerer og firmaet. 

Anledninger for minibuss i Oslo

Dersom dere er flere i reisefølget, er minibuss et godt alternativ. Vi kan stille med minibuss i Oslo ved flere anledninger: 

A til B-kjøring

Bestill en minibuss dersom du skal transporteres fra A til B i Oslo. Ikke bare er du sikret en reise i rute, men du slipper også å tenke på planlegging av reiserute eller parkering. Er dere flere som reiser sammen er dette også en økonomisk og ikke minst miljøvennlig måte å reise på. Med våre sjåfører får du det lille ekstra som gjør turen ekstra behagelig.

Transport til hotell og flyplass

Ved å bestille transport når du skal til og fra hotell og flyplass kan du spare deg selv for mye unødvendig stress. Våre sjåfører henter og leverer fra dør til dør. Du trenger ikke bekymre deg for om bagasjen får plass, eller lete frem hotellet etter en lang dag på reise. Bestill en minibuss neste gang du skal reise til eller fra Gardermoen eller Torp. 

Sightseeing

VIP Transport tilbyr ikke bare ren transport, vi kan også kombinere reise med opplevelser. Med våre turbusser kan vi legge til rette for sightseeing og opplevelser i Oslo og omegn, både dagsturer og turer over flere dager. Bestill en minibuss og opplev Oslo på sitt beste. 

Vi tilpasser turen etter dine behov og ønsker. Dermed kan du stoppe akkurat der du selv ønsker, og avslutte turen når det passer deg. Om ønskelig kan vi arrangere lunsj eller middag som en del av turen. Og prikken over i-en: Vi har selvsagt autoriserte lokalguider som snakker de fleste språk. 

Våre minibusser i Oslo

Ser du etter en minibuss i Oslo? Med våre velutsyrte og komfortable minibusser har du det perfekte transportmiddelet for mellomstore grupper. Bussen kommer med opptil 23 seter, og egner seg like godt til transportkjøring fra A til B som sightseeing. 

For ekstra komfort er våre minibusser utstyrt med regulerbare skinnseter med sikkerhetsbelter og innebygd klimaanlegg. Du kan også bestille en buss med DVD/CD-spiller, mikrofon eller WIFI etter behov. Bussene er utstyrt med et relativt stort bagasjerom, men det er også mulig å bestille en ekstra tilhenger ved ekstra mye bagasje. 

Bestill en minibuss i Oslo i dag

Hos VIP Transport får du leie en minibuss med sjåfør tilpasset ditt behov. Vi har konkurransedyktige priser, og tilbyr 3 ulike prisklasser du kan velge mellom. Uansett prisklasse får du en trygg og behagelig tur med det lille ekstra. 

Lei en minibuss i Oslo hos VIP Transport og få en opplevelse du sent vil glemme! 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og tilbud.

    Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google's Personvernerklæring og Brukervilkår gjelder.