Leie buss

Trenger du å leie buss? VIP Transport tilbyr både turbusser og minibusser, tilpasset ditt behov og budsjett.

Kontakt oss

VIP Transport er eksperter på å skreddersy transportpakker til en rekke arrangementer, både store og små. Skal du arrangere skoletur, firmatur eller sosiale dagsturer? Kontakt oss i dag for å leie buss – vi finner en løsning og et budsjett som passer ditt arrangement. 

Hos VIP Transport får du: 

  • Behagelig og trygg transport
  • Konkurransedyktige priser
  • Profesjonelle sjåfører
  • Miljøvennlig transport
  • Skreddersydde løsninger

Bedriftsarrangement

Skal din bedrift arrangere felles aktiviteter i den nærmeste fremtiden? Hos VIP Transport kandu leie buss til arrangementer som kick-off, konferanse, julebord eller sommerfest.

Vi stiller med turbusser tilpasset ditt reisefølge. Sammen med våre samarbeidspartnere og nettverk kan vi tilrettelegge transport i forhold til ulike aktiviteter – fra planlegging og logistikk til gjennomføring. Slik får du et sømløst og behagelig arrangement. 

Skoleturer

Utflukter er en stor del av skoleundervisningen for barne- og ungdomsskoleelever. Hos oss kan du leie buss dersom du skal arrangere skoletur til et museum, et opplevelsessenter eller rett og slett bare skal arrangere en dagstur til ulike steder. 

VIP Transport har samarbeidsavtaler med en rekke skisentre rundt omkring på Østlandet, i tillegg til Tusenfryd. Dermed kan vi tilby transportpakker med heis- og skikort til skibakkene inkludert når du skal leie buss, eventuelt inngangsbilletter til fornøyelsesparken. 

Arrangement for lag og foreninger

Hos oss kan du leie buss til et arrangement som allerede er planlagt, eller vi kan legge opp til det perfekte løpet sammen med dere. Gjennom gode samarbeidspartnere kan vi tilby inngangsbilletter til en rekke steder, mat og overnatting inkludert i en pakkepris. 

Vi har lokale turguider som kan gi dere den komplette opplevelsen på turen når du leier buss. Hva med å arrangere en sosial dag sammen med foreningen med for eksempel sightseeing og guide på et passende museum? 

Å leie buss i særklasse

Uansett årsak til hvorfor du trenger å leie buss, har vi et alternativ som passer ditt arrangement. Vi kan tilby minibusser med opptil 23 seter eller større busser med opptil 80 seter. Ingen arrangementer er for små eller for store. 

Det som gjør opplevelsen hos VIP Transport komplett når du skal leie buss, er våre profesjonelle og servicevennlige sjåfører. De gir deg en trygg og behagelig reise, og sørger for at du rekker de aktiviteter og stoppesteder som er satt opp på planen. 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag. Vi gjør det enkelt å leie buss!

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og tilbud.

    Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google's Personvernerklæring og Brukervilkår gjelder.