Personlig sikkerhet

Personlig sikkerhet

VIP Transport AS tilbyr gjennom vår samarbeidspartner personlig tilrettelagt sikkerhetsløsning for deres gjester eller ansatte.

Med bakgrunn i økt etterspørsel innen sikkerhetsløsninger for besøkende, kan vi legge til rette for at individuelle løsninger og personlig sikkerhet blir ivaretatt under hele, eller deler av oppholdet.

Vår samarbeidspartner har medarbeidere med lang erfaring innen sikkerhetsarbeid eller bakgrunn fra politiet, med solid kompetanse innen sikkerhet og risikovurdering.

Vår samarbeidspartner kjenner de enkelte landsdeler gjennom lang yrkeserfaring. De kjenner reiseruter og turistveier inngående og de kan på en sikker måte veilede innenfor sightseeing og rene transportoppdrag.

Alle oppdrag vurderes og tilrettelegges for ivaretakelse av kundens behov som fremkommer i en skisse/tilbud med anbefalte løsninger.

Alle medarbeidere innen sikkerhet og sjåførtjeneste er underlagt taushetsplikt i alle ledd, samt relevant opplæring for å sikre kundens krav til profesjonalitet og diskresjon.

Denne tjenesten leveres kun med leie av våre kjøretøy avhengig av kundenes ønske og behov.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

close-protectionimagescamvlbp1