Transport Gardermoen

Transport Gardermoen

Trenger du transport til Gardermoen? Enten du har behov for henting eller videre transport, kan vi tilby deg en transportløsning tilpasset dine behov.

Transport Gardermoen - VIP Transport AS er en totalleverandør innen transporttjenester, og tilbyr alle typer oppdrag - fra økonomi til VIP-klasse. Dersom du trenger transport til og fra Gardermoen er vi selskapet for deg. En reise med oss er pålitelig, personlig og eksklusiv.

 

Meet and Greet: transport til og fra Gardermoen

Transport Gardermoen: Dersom du bestiller Meet and Greet, vil en av våre uniformerte sjåfører møte deg eller dine kunder inne i ankomsthallen med navnskilt idet du/de ankommer flyplassen. Sjåføren hjelper deg gjerne med bagasje, og viser vei til bilen som står inne på flyplassens terminalområde. Dette er en ypperlig måte å bli ivaretatt på - fra flyplass til endelig destinasjon.

Vi kan tilby følgende kjøretøy for din transport til Gardermoen:

  • Sedanbiler
  • Van/Mpv
  • Minibusser
  • Konferansebusser
  • VIP turbusser

Uansett hvor endestasjon for reisen din er, vil våre sjåfører følge deg under hele oppdragets lengde. Du slipper å bekymre deg for parkering og reiserute, i tillegg har du god tid til å forberede deg til neste møte eller besøk dersom du har behov for det.

 

Henting og levering på hotell

Transport Gardermoen: Som et av de ledende transportselskapene i bransjen, og med 20 års erfaring, har vi etter hvert opparbeidet oss et tett nettverk og samarbeid med de fleste hoteller i Oslo og omegn. Dette gjør det enkelt for deg som ønsker å bestille hotell og transport i ett.

Ved henting på hotell møter sjåføren deg i resepsjonen, gjerne med navneskilt dersom det er ønskelig. Også her er våre sjåfører mer enn behjelpelig med all bagasje, og frakt ut og inn av hotell og bil. Ved å la oss sørge for din transport til Gardermoen sparer du ikke bare tid, men også penger. Vi har konkurransedyktige priser, og du kan betale med faktura, kontant eller med kredittkort. Les mer om våre priser og betingelser her.

 

Dette er VIP Transport AS

VIP Transport AS er et av markedets ledende transportselskaper når det kommer til kvalitet. Vi har også en av markedets nyeste og mest miljøvennlige bilpark - noe som gir deg en komfortabel reise med god samvittighet.

Vi tilbyr transport som:

  • Transport til/fra flyplassen
  • Transport til/fra bryllup
  • Sightseeing
  • Rundtur og dagstur i Norge
  • Andre VIP eventer

Som totalleverandør av transporttjenester, primært til næringslivet, har vi tilpasset oss de strenge krav som stilles til kvalitet, diskresjon og service. Alle våre kjøretøy har et høyt sikkerhetsteknisk nivå.

Vi har hele tiden sett en økende etterspørsel etter pålitelige sjåfører og velutstyrte busser. Derfor har vi viet våre ressurser på å tilby våre kunder meget god service gjennom diskre transportmidler av høy kvalitet og klasse. Vårt mål er å gi deg det lille ekstra!

På jakt etter transport til Gardermoen? Kontakt oss gjerne på telefon 988 70 000, eller send oss melding gjennom kontaktskjemaet.